Вхід Реєстрація

Екскурсія 10-В до Будинку Уряду.

22.10.2015

19 жовтня, вперше за історію існування ліцею, наших учнів разом з директором Шульгою Н.В. та заступником директора з науково-методичної роботи Михайленко І.О. запросили на екскурсію до Будинку Уряду. Під час екскурсії учні дізналися про історію будівництва Будинку, зведеного у 1937 році за проектом відомого архітектора Івана Фоміна, оглянули Великий та Малий Зали засідань Уряду, хол для представників преси. 
Відвідини музею Будинку Уряду надали можливість ознайомитись із Музеєм Кабінету Міністрів. Саме в цьому музеї можна побачити відтворену в оригіналах документів «живу» історію, яку щодня вибудовували своїми рішеннями і роздумами, помилками та здобутками очільники виконавчого органу держави. Артефакти «дихають» епохою, яка оживає і повертає нас в часи непростого поступу української влади в майбутнє.
Будівля має Галерею портретів керівників урядів України від Володимира Винниченка до представників сучасності. Екскурсанти мали нагоду дізнатись про найбільш вагомі здобутки для розвитку української державності кожного з очільників виконавчого органу.
Як не залишити фото на згадку… Можливо через деякий час хтось із наших дітей увійде сюди в уже іншій якості…..