Вхід Реєстрація

"Голос Орієнтир Фест"

07.12.2015

22 листопада у нашому ліцеї відбулися змагання з орієнтування  "Голос Орієнтир Фест". То був шалений заряд адреналіну та незабутніх емоцій.

Якщо Вам здається, що орієнтування – не емоційний вид спорту, то Ви стовідсотково помиляєтесь. Це лише на перший погляд дріб'язкова справа. А якщо Ви заблукали в лісі? Орієнтуватись на місцевості за допомогою карти та компаса, мабуть, ще не доводилося нікому з наших дітей. Що ж, все буває в перше.

У змаганнях взяли участь учні для учнів 5-7 класів. На старті учасники отримували карту з нанесеними на неї «контрольними пунктами- КП», кількість яких, а також послідовність проходження вже були відмічені. Команда класу ділилася на міні-команди по 2 учасники.  Контрольний час для виконання завдань —  20 хв. Переможці на дистанції визначалися за кількома критеріями: найкращим часом проходження дистанції від моменту технічного старту до фінішу та кількістю  знайдених КП. 

Дякуємо всім класним керівникам 5-6-7 класів за таку гарну організацію своїх команд і за підтримку їх бойового духу, адже, не зважаючи на погану погоду,  прийшли майже всі команди у повному складі. Ви молодці!! Також висловлюємо свою вдячність всім батькам, які не побоялися відпускати в таку погоду свою малечу. І  не тільки відпустили, але й прийшли та брали активну участь у змаганнях. Ви чудові, дякуємо!!  Окрема подяка за велику допомогу в організації та проведені змагань  Валерію Петрову, татові нашої учениці. Дякуємо! Ми багато чого у Вас навчилися! 

З повагою, оргкомітет. :)