Вхід Реєстрація

Концерт у військовому шпиталі «Допоможемо бійцям АТО»

04.11.2015

Під час осінніх канікул наші ліцеїсти провели благодійну акцію «Допоможемо бійцям АТО» ­— організували концерт для поранених, що лікуються у Київському військовому шпиталі. До акції долучився колектив шкільного ансамблю «Веселка» (керівник — Високолян  Т.Л.),  у складі якого — учні   2-Г , 4-А, 6-Д та 7-В. Підтримували юних артистів батьки та заступник директора з виховної роботи Стельмах Т.Ю. Взяли участь у акції і  учні 6-Г класу зі своїми вчителями-наставниками. Ліцеїсти завітали до шпиталю не з пустими руками —  привезли пораненим воїнам не лише допомогу, а й малюнки.

   Не забули завітати і у палату до «підшефного» нашого ліцею – пораненого бійця на ім'я Сергій. Першого вересня наша велика ліцейна родина зібрала для нього кошти на операцію. Юних артистів Сергій зустрів зі сльозами радості: «Спасителі мої! Спасибі Вам величезне за ваші зусилля і добро, за допомогу у добрій справі. Завдяки Вам я живу!». Мама Героя, що доглядає його у шпиталі, сказала: «Величезне вам спасибі! Діти- наше майбутнє! Несіть своє добро всім!»

   Жінка не могла втриматися і заплакала. Діти  заспівали для неї  пісню про матір.  Після концерту, організованого спеціально для нього, Сергій і сам узяв гітару і заспівав дітям кумедну пісню про бджілок і пасіку. Він пояснив, що це пісня про нашу Україну. Показав гостям свій мобільний, у якому застряг осколок  — це йому на згадку про поранення. На прощання Сергій пообіцяв, що обов'язково видужає, зможе ходити, і тоді завітає до Голосіївського ліцею.

«Мені дуже сподобалося виступати перед захисниками Вітчизни, дарувати їм радість, —ділиться враженнями від поїздки до шпиталю  Анна Довгаль,7-В клас. — Сподіваюся, це допоможе їм швидше одужати. Усі вони такі добрі, радісні, сильні. Дякуємо їм»

Маленький концерт, та головне, щирі дитячі обличчя роблять дива! Діти лікують серця, повертають до життя! Заради їх посмішок варто боронити нашу землю!! Дякуємо усім батькам та вчителям за неймовірних дітей!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!