Вхід Реєстрація

Ліцеїсти допомагають пораненим воїнам АТО

03.10.2015

У ліцеї відбулися благодійні акції , які дозволили зібрати кошти на допомогу пораненим воїнам АТО.

На ярмарку "Вітаміни на столі" , у якому брали участь учні 6-9 класів,  зібрано

2 тис 700 грн. Ці кошти були перераховані на лікування і протезування нашого захисника Сергія Федотова. Хлопець отримав важке поранення  у Іловайському котлі.

Під час акції «Замість квітів учителям - допомога пораненним бійцям», що проводилася у День знань, вдалося  зібрати 16тис 800 грн. Їх було витрачено на такі корисні справи:

—  10 тис. грн. ми передали  важкопораненому десантнику  Сергію Москальцю. Кошти були вручені мамі бійця у присутності волонтерів у палаті Київського госпіталю.  

— 2 тис. грн.   перераховано на лікування важкопораненого бійця 80 Львівьвської бригади(лікується в Київському госпіталі).

— 1 тис. грн. та солодощі були передані  мамі військового АТО, нашого випускника Мережка Владислава

З акції  залишилося 3 тис 800 грн. Але ми знаємо важкопоранених бійців, яким дуже потрібна наша допомога і підтримка. Це Володимир Гавриляк та Олександр Синьовський. Тримаємо зв'язок з батьками  героїв, маємо їхні реквізити — номери банківських карток. Крім того, чекаємо інформації від волонтерів  про  потреби поранених. .Передача усіх благодійних коштів, зібраних ліцеїстами, задокументована у чеках та актах передачі.

Не залишаємося байдужими! Чужої біди не буває! Разом — сила!