Вхід Реєстрація

Подорож до Львова

22.03.2016

Кожні канікули 6-В клас подорожує цікавими місцями України. Цього разу наші шестикласники разом зі своїм класним керівником Іриною Вікторівною Шепетовською поїхали до Львова. То була надзвичайно цікава подорож. Де тільки не побували юні туристи:  Личаківський цвинтар, королівське місто-фортеця Жовква, монастир у Крехові, унікальний печерний монастир у Страдчі, природний заповідник «Розточчя», Високий Замок. Дуже яскраві враження залишила екскурсія старовинним Львовом.

Наші шестикласники не просто познайомилися з містом і історичними  місцями передмістя, а й дізналися багато цікавого з української історії, літератури. І , в свою чергу, здивували гіда хорошими знаннями з шкільної програми. Не було жодного запитання, на яке вони б не знали відповіді.

  Подорож була пов'язана не лише з пам'яттю про минуле, а і з сучасністю. Наші діти  із задоволенням відвідали майстер-класи з виготовлення шоколаду та карамелі. І привезли додому не лише власноруч виготовлені солодощі, а й справжні сертифікати професійних карамельє!  Тепер життя нашого 6-В буде по-справжньому солодким, адже там навчаються дипломовані спеціалісти з карамелі та шоколаду!

  Юні туристи повернулися додому трохи втомлені, але щасливі. Валізи розібрали, та далеко їх не ховають – адже попереду нові подорожі!