Вхід Реєстрація

Щорічний звіт директора ліцею перед педагогічним колективом та громадськістю

29.08.2016

29 серпня 2016 року директор ліцею "Голосіївький" № 241 Шульга Н.В. звітувала про діяльність навчального закладу перед педагогичним колективом, вчителями, батьками та   громадськістю.

Відповідно до Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю сьогодні я, як директор школи, звітую про персональний внесок у підвищення рівня організації навчально-виховного процесу та створення належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти за 2015-2016 навчальний рік.

Слухали: директора  ліцею "Голосіївький" № 241 Шульга Н.В. про свою діяльність на посаді протягом 2015-2016 навчального року. Звіт складався з розділів, а саме:

– загальна інформація про нгавчальний заклад;

– кадрове забезпечення закладу;

– методична робота;

– навчальна діяльність учнів;

– зовнішнє незалежне оцінювання;

– виховна та позакласна робота;

– правовиховна робота;

– соціальний захист;

– профорієнтаційна робота;

– співпраця з батьками;

– збереження і зміцнення здоров'я учнів та працівників;

– фінансово–господарська діяльність;

– управлінська діяльність.

Була розкрила в повному обсязі вся робота закладу в 2015-2016 навчальному році. Відмічено як позитивні, так і негативні сторони діяльності.

Ухвалили: Шляхом таємного голосування визнали роботу закладу в 2015-2016 навчальному році та роботу адміністрації на задовільному рівні.

Посилання на презентацію: http://ppt-online.org/66778