Вхід Реєстрація

Історико-патріотичний проект «Славетні Епохи України»

27.09.2018

13 вересня учні нашого закладу долучилися до історико-патріотичного проекту «Славетні Епохи України»

Мета даного проекту – донести молодому поколінню могутність нашого народу та міць нації, яка за всі віки існування, незважаючи на знищення і приниження, не зігнулася, а навпаки починає відтворення великої історичної державності у Східній Європі.

Так, цього дня для учнів 9-х класів представниками Громадської організації «Славетні Епохи України» на чолі з головою та автором проекту Дурмасенко Олегом Леонідовичем було організовано і проведено виховний захід, в результаті якого діти доторкнулись до історичного духу видатних особистостей славетної української нації!

Автор проекту «Славетні епохи України» - Дурмасенко Олег Леонідович та лектор заходу - Ільчишин Сергій – історик-дослідник, науковець, - допомогли присутнім поринути в правдиву історію нашої величної держави - славетної України.

Доповнили виступ реальними фактами із свого військового, громадського життя, учасники бойових дій на Сході України Бондаренко Юрій з 25 бригади та Березюк Юрій з полку «Київ». Бійці виступили перед учнями, розповіли про себе, про своїх друзів, поділилися спогадами про загиблих побратимів і дали настанови молоді берегти, підтримувати і зміцнювати нашу країну, бути завжди готовими її захищати і мати свідому громадську позицію.

Діти були задоволені проведеним заходом, оскільки мали змогу поспілкуватися зі справжніми героями та у цікавій формі краще пізнати свою історію, усвідомити власну позицію щодо тих чи інших подій та зрозуміти, як ставитися до минулого та сьогодення.