Вхід Реєстрація

Тиждень національно-патріотичного виховання у ліцеї «Голосіївський»

26.10.2015

Тиждень національно-патріотичного виховання, стартував  у нашому ліцеї перед Днем захисника Вітчизни  і тривав  з 12 по 17 жовтня.

14 жовтня— незвичайне свято:  День захисника України, День Українського козацтва і Свято Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності та суверенітету і територіальної цілісності України. Хоча ще з козацьких часів День Покрови Пресвятої Богородиці був Днем тих, хто захищає Вітчизну.

Тиждень національно-патріотичного виховання виявився насиченим і цікавим. Було заплановано багато  справ: оформлення класних куточків символами України та козацтва; шкільна акція "Одягни свою вишиванку", присвячена  Дню Українського козацтва; конкурс "Козацьки забави";  пісенний конкурс "З Україною в серці".

Учні нашого ліцею також взяли участь у районному конкурсі патріотичної пісні. Наша музично-патріотична композиція була визнана однією з кращих і посіла ІІ місце.

Молодша група ансамблю «Веселка»(учні 4-А) разом з квартетом 7-В та дівчатками з 6-Д класу , майже кожного ранку перед початком уроків (о 8.00) виконували українські народні та патріотичні пісні . Раділи усі— і малеча і доросли , підходили та дякували за свято, за музику і радість, які піднімали настрій ліцеїстам та гостям школи  перед початком дня).

А наші старшокласники із 7-В класу на великій  перерві провели для  першачків гру «Райдуга» під  керівництвом Високолян Т.Л.

Це був надзвичайно цікавий, щирий і радісний тиждень.