Вхід Реєстрація

Туризм – це справжнє свято!

15.09.2017

Туризм! Це мальовничі краєвиди, безмежне зоряне небо, пісні під гітару, гарячий чай холодного вечора, тихе полум`я вогню. Це море позитивних вражень, цікавих зустрічей та пригод!
Туристичні зльоти ліцею «Голосіївський» № 241 - гарна традиція нашого навчального закладу. Цього року в турзльоті брали участь 6, 7 та 8 класи. А це - уявіть собі на хвинику - 13 класів, у кожному з яких більше ніж 30 учнів! Організацію та підготовку учасників разом із викладачами забезпечила кафедра виховної роботи ліцею. Такі змагання проводяться з метою популяризації масового туризму та краєзнавства, виховання національної свідомості та громадянської позиції, а також пропаганди здорового способу життя серед студентської молоді, підвищення туристичної майстерності учасників зльоту та зміцнення дружніх стосунків в учнівському та вчительському колективах.
Величезний інтерес у турзльотівців викликало виконання різноманітних завдань, таких як «Туристична смуга», «Фотоквест», «Веселі старти», «Перша медична допомога», «Маятник» та інших. Емоції вирували не менше, ніж на масштабних спортивних змаганнях! Кожен намагався підбадьорити своїх друзів, а вирази облич самих учасників у момент напруженої боротьби відображали всі відомі емоційні стани і їхні відтінки разом узяті. Та найцікавіше було попереду: усі з нетерпінням чекали, коли можна буде просто разом із друзями, вчителями та батьками провести час, куштуючи кулінарні «шедеври» кожної команди.
На завершення свята організатори нагородили всі команди грамотами. Розходилися по домівках учасники туристичного зльоту хоч і стомленими, але задоволеними та переповненими емоціями. Туризм – це справжнє свято!