Вхід Реєстрація

У Голосіївському районі відбулося нагородження переможців районного туру конкурсів «Учитель року» та «Класний керівник року».

29.12.2015

У Голосіївському районі відбулося нагородження переможців районного туру конкурсів «Учитель року» та «Класний керівник року».

З вітальним словом до освітян звернулися перший заступник голови Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації Андрій Тітусович Крилюк, начальник управління освіти Галина Миколаївна Полторак, голова громадської організації «Рада батьків міста Києва» Юрій Леонідович Вітомський та голова Голосіївського районного територіального відділення Ради батьків  Наталія Миколаївна  Куркіна.

Усі учасники професійних конкурсів, члени фахових журі, директори навчальних закладів, де відбувалися конкурсні випробування, отримали Почесні грамоти  Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, грамоти управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації, подяки від Ради батьків міста Києва. До привітань переможців долучилася і районна профспілка працівників освіти і науки. 

Вітаємо і ми нашого класного керівника 6-Д класу, вчителя музики Високолян Тетяну Леонідівну з перемогою в конкурсі "Класний керівник року", яка  завоювала  ІІІ місце

Весь педагогічний колектив щиро вітає свою колегу з високим досягненням і перемогою у Конкурсі та бажає їй нових творчих злетів.