Вхід Реєстрація

В очікуванні нового навчального року 2020-2021

27.08.2020

Шановні учні, батьки, вчителі! 

 

У ці серпневі дні ми, як ніколи, з хвилюванням чекаємо початку нового 2020-2021 навчального року, мріємо знову зібрати разом усю нашу велику ліцейну родину! Чому цей рік буде особливим для нас?

По-перше, у цей непростий період ми маємо перш за все дбати про здоров’я й безпеку кожного з нас та дотримуватися усіх вимог та рекомендацій МОЗ та ВООЗ. Отже, ми розробили Тимчасовий порядок організації освітнього процесу, який дозволить мінімізувати ризик поширення короновірусної хвороби (COVID-19) та забезпечити функціонування закладу в умовах карантинних обмежень. Документ та всі докладні інструкції будуть оприлюднені на наших офіційних джерелах та розглянуті на засіданні педагогічної ради, яка відбудеться 27 серпня 2020 року.

Подруге, велика територія школи, окремі виходи та локації дають можливість організувати новий формат уроків та позакласних заходів – open-air classroom, який ми запроваджуємо вже з 1 вересня.
По-третє, ми дуже хочемо, щоб День знань-2020, незважаючи на карантинні обмеження, був справжнім святом знань, мрій, радості та незабутніх спогадів! Для першачків 30 серпня відбудеться День відкритих дверей, на якому вони познайомляться з ліцеєм та пограють в цікаву станційну квест-гру «Голосіївський експрес». А 1 вересня   ліцеїстів 1-11 класів чекають зустрічі з класними керівниками, однокласниками та цікаві уроки.
Новий 2020-2021 навчальний рік стартує і нехай він буде щасливим, цікавим і безпечним для кожної дитини!