Вхід Реєстрація

Вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні

19.02.2016

День Героїв Небесної Сотні – пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. Цей пам'ятний день встановлено Указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

В нашому ліцеї на першому уроці було проведено патріотичний урок «Пам'яті небесної сотні», який закінчився хвилиною мовчання, а також провели інші заходи з ушанування пам`яті Героїв Небесної Сотні. 

Відбувся концерт, приурочений до Дня  Героїв Небесної Сотні. 

З жалем та сумом згадуємо ми події, рани від яких ще не скоро загояться… Ці відчуття подекуди неможливо описати словами. А коли слова безсилі – на допомогу приходить музика. У цьому могли переконатися усі присутні на нашому заході. Юні музиканти та читці дуже проникливо та чуттєво виконували композиції, що не могло не торкнутися найтонших струн душі.

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!