Вхід Реєстрація

Зустріч з волонтерами

12.10.2016

Урок мужності, присвячений Дню захисника Вітчизни, наші ліцеїсти провели разом з волонтерами – Русланом Бойко та Святославом Бойко.

Руслан Бойко- один із учасників Самооборони Майдану. Саме він є організатором виставки картин художниці –воїна Світлани Луців, яка проходить у нашій школі.

Святослав Бойко- рок-музикант,  лідер гурту «Широкий лан».  Разом з товаришами він їздить у АТО, на передову. Нещодавно Святослав отримав нагороду від УПЦ КП — медаль "За жертовність і любов до України".

Святослав Бойко  розповів учням про волонтерський рух, про те, як  волонтери допомагають нашим захисникам. А також подякував ліцеїстам за допомогу: «Те, що ви робите для наших захисників-це насправді чудово. Без Вас, благодійників, волонтери не змогли б нічого зробити», - сказав Святослав.

 Святослав також заспівав пісні власного авторства. Особливо зворушила ліцеїстів пісня «Тринадцятий воїн», присвячена 19-річному Кіборгу, що загинув у Донецькому аеропорту. Ліцеїсти передали Святославу і Руслану кошти, зібрані під час благодійних ярмарків. На ці кошти буде закуплено термобілизну для наших розвідників та оплачено операцію воїну, що учора був важко поранений і зараз знаходиться у реанімації.